Tinerii din Bălţi, mai sănătoşi şi mai activi!



altLa data de 28 iunie, 2012 Asociaţia „Tinerii pentru Dreptul la Viaţă”, Bălţi a finisat lucrările de amenajare a unei curţi cu echipament sportiv la aer liber, în acest mod creînd o posibilitate suplimentară pentru tineri de a petrece timpul liber interactiv. Oportunitatea dată se datorează implimentării proiectului “Creşterea nivelului de implicare şi activism al tinerilor în promovarea unui mod sănătos de viaţă”, realizat în parteneriat cu Direcţia Învăţămînt, Tineret şi Sport  a Primăriei mun. Bălţi şi finanţat de Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Departamentul de Stat al Statelor Unite prin intermediul Fundaţiei Eurasia.

Acum această curte, organizată pe teritoriul Liceului „Alexandru Ioan Cuza”, este plină de zîmbete şi voie bună, deoarece este aglomerată de copii şi tineri care sunt foarte bucuroşi că pot să-şi petreacă timpul într-un mod interactiv, distractiv şi sănătos.

Implementarea acestui proiect pe teritoriul mun. Bălţi constituie mărturia faptului că implicarea comunitară poate aduce cu sine rezultate materializate. Eforturile conjugate ONG-APL, aplicate în cadrul prezentului proiect, constituie un model de colaborare pentru viitor în vederea dezvoltării activismului în mediul tinerilor şi a atitudinilor civice proactive.