Nu-ţi droga viaţa - droghează-te cu viaţă!



În data de 8 mai 2012, Comisia Educaţie a Legislaturii a IV-a,  Sesiunea de Primăvară a Forumului Naţional Legislativ de Tineret ”Parlamentul Tinerilor” a organizat o ieşire în teritoriu pentru informarea tinerilor despre influenţa factorilor teratogeni. Evenimentul a avut loc concomitent în doua instituţii de învăţamînt: Liceul Teoretic “Dragoş Vodă” din Stăuceni şi Liceul “Mihail Sadoveanu” din Chişinău.

Scopul evenimentului a fost informarea corectă, precum şi educarea elevilor în spiritul formării atitudinilor responsabile faţă de consumul de substanţe dăunătoare organismului; familiarizarea elevilor cu problematica şi pericolul consumului de substanţe dăunătoare dăunăzoare organismului uman.

Elevii şi-au expus părerea pe baza cunoştinţelor generale  în domeniu şi au identificat măsurile prevenire a consumului de substanţe dăunătoare organismului (alcoolul, ţigara, drogul).

Comisia Educaşie vine cu un apel către toţi tinerii în vederea reducerii consumului de substanţe dăunătoare organismului. Nu-ţi droga viaţa - droghează-te cu viaţă!