Vorbește Ungheni!!!



“Puterea omului stă în limba lui, cuvintele sunt mai puternice ca orice luptă”. Această afirmație spune totul și anume că comunicarea este cheia spre succes .

Felul cum , cît și ce vorbești este extrem de important pentru a putea ajunge la urechile celora ce te ascultă .În luna octombrie a anului 2011 , în orașul Ungheni ,datorită inițiativei Clubului Oratorilor Chișinău, care este un proiect în cadrul organizației  PROPLUS , a fost înființat Clubul Oratorilor Ungheni .

În acest timp cei 17 membri ai  clubului  au reușit să depășească barierile cu care se confruntă tinerii în ziua de azi , au depășit : teama de a vorbi în public , de a spune ceea ce simt și cel mai important au început să descopere frumusețea artei oratorice.

Tot secretul artei oratorice stă în pasiune , ceea ce nu le lipsește tinerilor de la Clubul Oratorilor Ungheni . Ei s-au convins că oratoria este un mijloc fantastic de  a cuceri lumea , doar dacă îi cunoști adevaratele secrete .

28 aprilie 2012 , pentru membrii Clubului Oratorilor Ungheni a rămas o dată memorabilă , deoarece  , anume în aceasta zi s-au deschis oficial ușile acestui club pentru toți care doresc să cuprindă arta oratorică . Alături de ei au fost prezenți : Alexandru Bordea (președinte PROPLUS , trainer în arta oratorică) și Petru Scalețchi (membru Clubului Oratorilor Chișinău). Odată cu acest eveniment , Clubul Oratorilor Ungheni  speră că vor atrage mai mulți participanți care doresc să depășească barierile cu care se confruntă în comunicare.

Articol adaugat de: Marina Zama