Parlamentul European al Tinerilor din Moldova a publicat lista participanților pentru sesiunea regională Chișinău din 10-13 Februarie 2012



Parlamentul European al Tinerilor din Moldova a publicat lista participanților pentru sesiunea regională Chișinău din 10-13 Februarie 2012.
 
Vă invităm să accesați versiunea electronică aici: http://eypmd.biz.nf/RESULTS.pdf

La procesarea aplicațiilor au fost luate în considerare următoarele criterii: calitatea eseului, motivarea aplicantului și corectitudinea exprimării în limba engleză. Comisia de selectare a participanților a fost formată din 3 părți:  1 expert ADEPT, 1 expert IDIS Viitorul și 3 membri EYP, fiecare parte avînd 1/3 din votul final. Mulțumim experților independenți, grație cărora a fost posibilă garantarea obiectivității rezultatelor.

Ținem să felicităm pe toți care au trecut această selecție și să le urăm mult succes în cadrul sesiunii. Recomandăm, sa vă planificați disponibilitatea pentru durata proiectului. În curînd veți fi informați prin e-mail despre repartizarea pe comitete și agenda provizorie.

Tinerii care nu au fost selectați la această etapă, rugăm să nu își pierdă entuziasmul ci să manifeste interes în continuare. Vom ține cont de acest interes și vă vom învita la activitățile noastre ulterioare.  Nu uitați: ”Efortul își arată roadele după ce o persoană refuză să se oprească”.
Vitalie Popov
AO "Parlamentul European al Tinerilor"
Vice-președinte
PR si mass-media
vitalie.eyp.moldova@gmail.com
+373 78 06 36 69