Moş Crăciun există, Moş Crăciun poţi fi chiar TU !!!



Venirea Crăciunului reprezintă unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului, fiind motiv de bucurie şi pentru beneficiarii  Centrului Comunitar “VIS” din comuna Băcioi. Aceștia au avut parte de o sărbătoare extraordinară cu  Moş Crăciun,  colinzi, poezii şi urări de bine. Dorinţele copiilor au fost îndeplinite de către mai mulţi adolescenţi şi tineri care au adus cîte o stea pentru fiecare “VIS” împlinit şi cîte un fulg pentru fiecare bucurie.

Liceenii din c. Bacioi au fost primii care au iniţiat o campanie de colectare pentru “sacul lui Moş Craciun” care au mers în familia unui copil, oferind în dar produse alimentare şi haine.

Câțiva studenţi de la Universitatea de Medicină din Chişinău, auzind de activitatea Centrului Comunitar “VIS” şi de familia care creşte doi copii cu dizabilităţi, au colectat haine, produse alimentare şi jucării, creîndu-le copiilor o adevărată sărbătoare.

Nu au rămas indiferenţi nici liceenii din clasa a XI-a de la Liceul Nicolae Iorga şi cl. a XII-a de la liceul Mihai Eminescu din Chişinău, care au colectat produse alimentare, jucării şi hăinuţe pentru alte două familii.

Liceenii şi-au demonstrat abilitaţile de animatori organizînd copiilor diverse jocuri şi surprise plăcute.

În seara de Crăciun, cuprinşi de magia colindului străbun, copiii Centrului Comunitar “VIS”, au venit cu urări de Crăciun pentru primar şi asistenţii sociali din c. Bacioi, care la rîndul lor i-au răsplătit cu dulciuri şi le-a organizat o excursie la primăria municipiului Chişinău. Copiii au avut posibilitatea să-i vorbească primarului de Chişinău şi să-i ureze de bine.