Cu un zîmbet pe zi mai mult ca ieri



marinatigani

În cadrul proeictului “Copiii ajută Copiii” ADRA Moldova în colaborare cu ADRA Germania au vizitat cîteva familii social vulnerabile din Hînceşti. Sutuaţia lor este foarte grea, trei familii cu copii locuiesc in aceeaşi casă, care este intr-o stare ce lasă de dorit condiţiilor minim necesare de trai. În una din familii am vorbit cu Marina, un dulce de fetiţă care s-a dovedit a fi foarte sociabilă.

Marina are 8 ani şi este în clasa a 2, este foarte isteaţă şi ingenioasă. Iubeşte să deseneze şi să citească, în ajun de anul nou Mariana a aşteptat cu nerabdare cadouri de la Moş Creciun, mămica ei ne-a povestit că chiar a scris o scrisaore lui „Moşu” în care a dorit faorte mult dulciuri si jucării.

Povestea ei rămîne a fi povestea a mai multor copii, care încă mai aşteaptă să le întindem o mînă de prietenie. Să nu ezităm să facem bine, să aducem o lumină curată de sărbătoare în casele celor mai nevoiaşi ca noi. De acest moto se conduce şi ADRA Moldova care bate la uşi unde rare ori sunt musafiri, alături de tine în ajun de Anul Nou cu un zimbet pe zi mai mult ca ieri.