Hînceşti vizitaţi de către ADRA Moldova şi ADRA Germania în cadrul proiectului „Copiii ajută Copiii"



Hînceşti vizitaţi de către ADRA Moldova şi ADRA Germania în cadrul proiectului „Copiii ajută Copiii"

 

ADRA Moldova continuă caravana „Copiii ajută Copiii", de data aceasta cu o vizită în oraşul Hînceştii în familii de Romi. O casă mică care chiar dacă are nevoie de reparaţie sau chair pe alocuri de reconstrucţie, în ea locuiesc  5 familii cu copii.

Fiind în vizită de monitorizare reprezentanţii oficiului ADRA Germania au recepţionat acest caz şi de urgenţă au mers la ei cu cadouri pentur copii, cu urari de bine pentru toate famiile, oferind colete cu produse alimentare.

Ori de căte ori ADRA Moldova aduce aceste ajutoare, reacţia copiilor, sclipirea ochilor, recunoştinţa lor este de nedescris. Pentru unii unica ocazie să primească un cadou de Anul Nou dulciuri, care sunt atît de dorite de către copii, hainuţe şi jucării în dar de la cei cu inimă mare.  

Proiectul „Copiii ajută Copiii" este o iniţiativă din partea ADRA Moldova care împreună cu ADRA Germania, ADRA Elveţia, ADRA Austria anul acesta au repartizat în jur de 13000 de cadouri de crăciun pentru familii, şi organizaţii. Pentru toţi cei care au nevoie de susţinerea aproapelui.

 

http://www.adra.md/rom/cadouri_hincesti_romi

Mereu alături de tine, La Mulţi Ani vă urează ADRA Moldova!!!   

romi2romi4

romi3

 

 

     romi1