ADRA Moldova continuă să bucure sorţi şi sorţi, cu o vizita in Loganesti



În familia Andronic, din satul Logăneşti astăzi a fost o sărbătoare adevărată. În ajun de Anul Nou, ADRA a adus bucuria în casa lui Victoraş şi a celor 3 frăţiori ai lui. În cadrul proeictului „Copiii Ajută Copii” reprezentanţii oficiului ADRA Elveţia au vizitat cei 3 baieţi şi o fetiţă, aducîndule cadouri, rechizite şi multe dulciuri.

Victoraş are 6 anişori, din spusele mamei, este un băieţel foarte cuminte şi amabil. Aşteaptă cu nerăbdare 1 Septembrie ca să poată merge şi el la şcoală în clasa 1. Chiar dacă încă nu are o geantă noauă sau hăinuţele îi sunt puţin uzate deja, el  oricum visează la acea zi, cînd va putea merge de rînd cu frăţiorii săi la şcoală. Îi plac mult dulciurile şi jucariile, iar cel mai mult Victoraş iubeşte sa deseneze şi să coloreze.

Proiectul „Kinder helfen Kindern” (Copiii ajută Copiii) este un proeict internaţional, realizat de către ADRA Moldova în colaborare cu ADRA Germania, ADRA Elveţia şi ADRA Austria, care ajută copiii din Republica Moldova,  oferindu-le cadouri de Crăciun. Copiii din ţările partenere colectează în familie lor cadourile şi le transmit copiilor din Republica Moldova, ca şi semenii lor să aibă parte de o sărbătoare frumoasă, de o poveste adevărată.

http://www.adra.md/rom/cadouri_loganesti

loganesti

loganesti2 

                                                                                                                                 mai multe poze >>>