Noutăţi de la Fondul pentru Tineri Ialoveni



Liceul “Ion Suruceanu” din Suruceni are un nou cabinet de fizică
La 1 decembrie, în cadru Liceului Teoretic „Ion Suruceanu” din satul Suruceni a avut loc lansarea proiectului „Perfecţionarea cabinetului de fizică şi astronomie”, proiect coordonat de grupul de inițiativă „Tineri pentru Tineri” din Suruceni în cadrul Programului de Granturi Mici, runda III, desfăşurat de Fondul pentru Tineri Ialoveni.
Citeşte mai mult…

“Forţa” de la Mileştii Mici face totalurile proiectului
La 25 noiembrie, grupul de iniţiativă „Forţa” a desfăşurat şedinţa de totalizare a proiectului „Şcoala de azi, şcoala de mîine”, implementat cu suportul Fondului pentru Tineri Ialoveni. Proiect care are drept scop mobilizarea şi implicarea comunităţii în viaţa liceului din localitate.
Citeşte mai mult…

Investind azi în tineri, investim în viitor!
Un grup de elevi de la Liceul Teoretic ,,Petre Ştefănucă” din oraşul Ialoveni, membrii echipei ,,Filantropii” care au iniţiat proiectul ,,Liceul meu – liceu prietenos”, sunt beneficiarii Programului de granturi mici al Fondului pentru Tineri Ialoveni. Suportul financiar în valoare de 9 mii lei a fost utilizat pentru dotarea cabinetului de asistenţă psihopedagogică cu două fotolii, canapea, tablă flipchart, elemente indispensabile în cabinetul dat.
Citeşte mai mult…

Lansarea proiectului “Cunoaşte-te pe tine însuţi” la Costeşti
Cine sunt eu? Ce profesie mi se potriveşte? Ce este fericirea? Cum să depăşesc criza adolescenţei? Cum să rezolv conflictele interpersonale?  La acestea şi multe alte întrebări importante vor putea să răspundă tinerii din Liceul Teoretic Costeşti, unde au fost aduse 53 titluri de carte de psihologie practică în valoare de 5200 lei, în urma realizării proiectului “Cunoaşte-te pe tine însuţi” coordonat de Rusu Cristina.
Citeşte mai mult…

Fondul pentru Tineri Ialoveni este un program coordonat de Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni, susţinut financiar de Fundaţia Est-Europeană din resursele acordate de Agenţia Suedeză pentru Cooperare şi Dezvoltare Internaţională (Sida/Asdi), Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei (DANIDA) şi Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) prin intermediul Fundaţiei Eurasia, în cooperare cu Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.