Comunicat ASCOR: Vino alături de NOI!



ASCOR În zilele de azi tânărul creştin este pus în situaţia de a se „adapta” la standardele impuse de grup, să aibă anumite valori impuse desocietatea aflată într-un declin moral dazastruos în care noţiunea de Dumnezeu şi Biserică sunt practic excluse.

Lipsa de valori adevărate morale, culturale, mobilizatoare şi înlocuirea acestora cu non-valori şi diferite trenduri „moderne”  în care albul devine negru şi negrul devine alb, ne arată un viitor cu adevărat negru în faţă şi ce este mai rău, dacă nu te „pui în rând cu lumea” rişti să fii respins şi considerat „anormal”. Tineretul reflectă viitorul ţării şi dacă tineretul arată aşa, imaginaţă-vă cum  va arată ţara noastră peste câţiva ani...

Astăzi, generaţia noastră trebuie să-şi asume în mod conştient construcţia propriului său viitor. Nu putem aştepta de la alţii ceea ce ne dorim pentru noi înşine şi pentru urmaşii noştri. „Tot ceea ce nu este prin noi, nu va fi pentru noi”.

În acest context, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români din Republica Moldova este o oportunitate pentru tinerii din ţara noastră.....

Noi  ne adresăm tuturor tinerilor care vor să stea împotriva curentului (non-valoric) şi să lupte pentru o lume mai bună. ASCOR este o organizaţie care îngenunchează în faţa sfinţilor şi eroilor  noştri şi vrea să ridice suflete tari şi viguroase pentru fortificrea Bisericii şi a neamului.

Dacă te interesează viitorul ţării tale şi vrei să-i oferi o nouă viziune, acest lucru îl poţi face alături de noi prin Biserică. N. Iorga spunea: „Istoria se face numai prin Biserică”.

ASCOR îşi doreşte să ofere societăţii de mâine intelectuali creştini, oameni cu verticală, conducători cu valori ancorate în biserică, clerici cu frică de Dumnezeu şi să trezească conştiinţa oamenilor pentru a-i readuce în făgaşul moralităţii şi a spori cultura personalităţii.

Dacă ai un cuvânt de spus în viitorul ţării, vino alături de NOI !!!

http://ascor.md/

Articol adaugat de: Eugeniu Dedov