Fundaţia Familia Sturza şi-a desemnat câştigătorii programului de burse “Înaintează spre succes”



Picture1_copyChişinău, 18 octombrie 2011

Fundaţia Familia Sturza a desemnat beneficiarii Programului de burse „Înaintează spre succes”.

Joi, 20 octombrie,  Sala  de Conferinţe a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemitanu", ora 14.30, va avea loc evenimentul de premiere a bursierilor programului de Burse „Înaintează spre succes”.

Prin acest program Fundatia “Familia Sturza” oferă 20 de burse studenţilor din anii 1-4 ciclul de licenţă pe durata a 8 luni ale anului universitar în valoare de 1000 lei lunar pentru fiecare student.

Bursele au ca obiectiv încurajarea tinerilor motivaţi pentru studii profunde şi afirmare ulterioară, însă care au o condiţie financiară modestă. Nu  sunt  burse de merit, ci burse de formare personală  ce vor ajuta tinerii cu potenţial să se dezvolte şi să se afirme prin efort şi perseverenţă.

 În cadrul evenimentului, Ion Sturza, fondatorul Fundaţiei Familia Sturza, va avea o discutie cu bursieri despre carieră şi succes, despre responsabilitate, dar şi despre programul de mentorat destinat beneficiarilor programului „Înaintează spre succes”, prin care o persoană îşi asumă rolul de mentor şi devine un model pentru o altă persoană/grup de persoane, o sursă de suport, susţinere, învăţare şi motivare.

 Fundaţia "Familia Sturza" este o organizaţie neguvernamentală, care susţine şi promovează dezvoltarea personală şi comunitară prin desfăşurarea de programe de asistenţă şi educatie, destinate în special grupurilor dezavantajate, pentru cultivarea spiritului de iniţiativă, a activismului civic şi a unei pronunţate responsabilităţi sociale.

Pentru îndeplinirea acestei misiuni, Fundaţia „Familia Sturza” derulează şi administrează programe proprii, dar oferă şi sprijin pentru proiecte prezentate de alte instituţii şi organizaţii neguvernamentale. 

 Pentru mai multe detalii despre Fundaţie: www.fundatiasturza.md

Tel: +373 22 23.39.60

       +373 22 85.85 70