Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 3867

Instruirea formatorilor în recrutarea şi menţinerea donatorilor de sînge/componente sanguine



altInstitutul Tineretului Guvernator în parteneriat cu Centrul Naţional de Transfuzie a Sîngelui aduce la cunoştinţă despre organizarea instruirilor pentru tinerii din RM cu privire la antrenarea formatorilor în recrutarea şi menţinerea donatorilor de sînge/componente sanguine, voluntari şi neremuneraţi.

Aceste cursuri de instruire sunt organizate cu suportul financiar al Proiectului de Prevenire a Hepatitelor virale B şi C (PHB&C) implementat de Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate (Centrul PAS) în parteneriat cu Institutul Tineretului Guvernator, care vor include cheltuielile de transport, cazare, alimentare şi materiale didactice. Cursurile vor avea loc în perioada 17-18 septembrie sau 24-25 septembrie curent, la Vadul lui Vodă, baza de instruire IT Relax. Plecarea spre baza de instruire va avea loc în mod organizat din Chişinău. Ora şi locul plecării vor fi anunţate suplimentar.

În acest context ITG anunţă selectarea a cca 34 persoane pentru participare la instruire în una din perioadele convenabile enunţate mai sus. Doritorii de a participa sunt invitaţi să se înscrie cu următoarele date personale: nume, prenume, email, telefon ce urmează a fi ezpediate pe adresa de email: cdops@parlamentultinerilor.md, tel. 844 885 / 067 11 77 11.