Tineret in actiune!



16 august 2011, Iași

Asociatia Crestin – Umanitara Slujirea Vietii din Romania, in parteneriat cu Asociatia Obsteasca Cuget din Republica Moldova, , informeaza publicul interesat  ca in perioada 01.07.2011-31.08.2011,  implementeaza proiectul Unitate in diversitate, realizat in cadrul programului Tineret in Acţiune, Acţiunea 3.1.a - Schimburi de Tineri, finanţat de Comisia Europeană.

Proiectul  are ca scop promovarea spiritului eco-civic in randul tinerilor defavorizati din Romania si din Repubblica Moldova si constientizarea de catre acestia a necesitatii adoptarii unui stil de viata sanatos, prin dezvoltarea unui comportament responsabil fata de mediul inconjurator, fata de persoana proprie si fata de semeni.

 

Beneficiarii proiectului sunt 16 tineri cu oportunitati reduse dinRomania si RepubblicaMoldova.

Proiectul se bazeaza pe principiile educatiei nonformale care va lua in considerare asteptarile, nevoile, motivatia si experienta tuturor participantilor si isi propune sa ofere tinerilor implicati diferite situatii de invatare prin organizarea unor activitati practice, in cadrul carora tinerii vor lucra in echipe, vor practica diferite sporturi, vor participa la o serie de ateliere de creatie si de workshop-uri pe teme ca: voluntariatul, cetatenia europeana, viata sanatoasa si mediul inconjurator.

Activitatile de proeict sunt astfel gandite incat sa-i poarte pe tinerii partecipanti printr-un sir de experiente inedite si diverse, care sa-i provoace si sa-i motiveze in vederea dezvoltarii constiintei ecologice, de care depinde societatea de maine.

Pentru mai multe informatii nu  ezitati sa ne contactati la tel. 0744253994 sau prin e-mail: danielacadar@yahoo.com, persoana de contact Daniela Cadar, coordonator proiect.