Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 3327

Mămăligele Zburătoare



flyingCred că mulțișori au văzut tricoul meu cu nr 27, purpuriu și pe care scrie Flying Mamaligas, iar pe verso – Hardcore Moldovenesc. Azi vorbesc despre el și ce înseamnă Flying Mamaligas.

Undeva prin 2008, ciuVika a.k.a Victoria Tozlovanu m-a invitat să joc frisbee. Eu îi ziceam că firsbee astea îs albine gratis. Tot ce știam eu atunci e că mă voi duce și voi arunca discul zburător, așa cum o mai făcusem înainte la tabere de vară sau în parcuri.

S-a dovedit a fi un pic diferit, și așa am intrat în familia Flying Mamaligas. O echipă de frisbee ce joacă frisbee după reguli, și participă la campionate pe unde are ocazia. Unul din cele mai importante este la Lviv. Dar chestiuța cea mai importantă e că acceptă pe oricine să joace cu ei. De ești începător și nici nu poți ține discul în mână, sau mai avansat. În frunte cu Vlad Shuleansky, oricine este deschis să te învețe și să se distreze împreună cu tine.

Flying Mamaligas

Prin 2007, Vlad a descoperit Ultimate Frisbee, și la fel cum fiece din noi descoperim ceva ce tare ne place încercăm să-i infectăm și pe alții. Așa că la început a fost Vlad și încă alți 9 oameni printre care 6 străini de la Corpul Păcii. Așa s-a format prima echipă, tot cam pe atunci, Vlad a fost invitat să participe la Campionatul Ucrainei din Lviv, și așa s-a născut Flying Mamaligas, ceva care să transmită și identitatea națională și ceva care să fie original.

Unde Joacă Moldovenii acolo pământul Geme!

Acum după mai bine de 4 ani, există o echipă sudată și care joacă frisbee. Unii joacă fotbal, basket, tennis, dar uite avem în Moldova și o echipă de frisbee.

Au desigur și pagină pe Facebook unde poți găsi informație cu toate antrenamentele care se organizează și dacă vrei să participi, și deasemenea o pagină web care îți poate da mai multe informații.

Și credeți-mă dacă veți juca o dată frisbee, veți vrea și a doua oară și a treia oară, așa că atenție, creează dependență.

Citiți continuarea la Acasă la Fluturaș!