Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 3327

[Rugina & Co] Fluturaș of Rust!



ruginaEu cândva vă povesteam de Petiția pentru a salva Rugina & Co, și am decis ca de ziua mea să merg să văd ce și cum e acolo și desigur să văd sculpturile cu ochii mei.

Dacă sincer, chiar îmi pare rău în ce condiții stau sculpturile acolo, și de aranjament și de loc. Nu pentru că persoana care le face și are grijă de ele, nu le pasă de ele, dar în general arată de parcă la nime nu le-ar păsa, iar pentru așa sculpturi eu aș fi gata să plătesc și taxă de intrare pentru că chiar sunt speciale și unice de felul lor.

Dacă cineva ar zice că va avea grijă de această artă printr-un proiect sau ceva de genul, chiar îi votez la alegerile ce vin și nu contează coloratura candidatului. Pentru că simt că vom pierde aceste creații și nimeni nu le va mai apuca să le vadă toate la un loc.

Creațiile sunt într-adevăr extraordinare și transmit un mesaj foarte puternic. Mie foarte mult mi-au plăcut, și chiar vă recomand să vă duceți să le vedeți, căci așa ceva nu vezi zilnic. Locul se află în capătul drumului dintre stadionul de la Sculeanca și Pista de Carting!

O fost frumos și vă arăt câteva poze: Fluturaș of Rust!