Asociaţia Obştească „Societatea Orbilor din Moldova” marchează 65 ani de la fondare



Asociaţia Obştească „Societatea Orbilor din Moldova” marchează 65 ani de activitate în scopul promovării şi dezvoltării noilor competenţe pentru persoane cu deficienţe vizuale.  


26 mai 2011,Ialoveni

Organizaţia Teritorială Ialoveni a Societăţii Orbilor, desfăşoară un eveniment socio-cultural, consacrat marcării a 65 ani de la fondarea Asociaţiei Obşteşti „Societatea Orbilor din Moldova”, de asemenea la eveniment se vor promova relaţiile armonioase în familiile persoanelor cu disabilităţi de vedere.

Activitatea are ca scop socializarea persoanelor cu disabilităţi de vedere, încurajarea lor, crearea unei bune dispoziţii şi promovarea atitudinii pozitive faţă de nevăzători şi slabvăzători.

Invitaţi speciali - Ansamblul de nevăzători cu titlul model „Doruleţ” din or.Orhei.

Evenimentul va avea loc în incinta Consiliului Raional Ialoveni, sala mare,

la 27 mai 2011, ora 11.00

Acordarea serviciilor de informare, instruire şi consiliere pentru persoanele cu disabilităţi vizuale; crearea infrastructurii de informare şi reabilitare socială a persoanelor cu deficienţe vizuale; extinderea serviciilor de informare şi reabilitare prin implementarea tehnologiilor informaţionale avansate etc - sunt doar unele activităţi desfăşurate de Societatea Orbilor din Moldova pe parcursul celor 65 ani de activitate.

Pentru detalii:

Tatiana Goraş,

Preşedintele Organizației Teritoriale Ialoveni

Tel: 069235193, Or. Ialoveni