CTJM vă învită la Ceremonia de deschidere a Forumului Tinerilor Jurnalişti din Republica Moldova



alt

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova (CTJM) are plăcerea de a vă invita la ceremonia de deschidere a Forumului Tinerilor Jurnalişti din Republica Moldova. Este primul eveniment de aşa gen, la care vor participa 50 de tineri jurnalişti din întreaga ţară, inclusiv cei din Transnistria şi Găgăuzia.

Timp de 3 zile participanţii vor fi instruiţi de unii dintre cei mai profesionişti jurnalişti din Moldova (Alina Radu, Cornelia Cozonac, Oxana Iuteş, Mircea Surdu, Aurelia Peru,Vadim Stîngaciu etc.) şi vor contribui la elaborarea strategiei mass-mediei de tineret. La Forum se vor aborda subiecte ca: Etica şi mass-media, Strategia de dezvoltare a reţelei mass-mediei tinerilor din Moldova, Reflectarea gender în mass media din Moldova, Minorităţile în democraţiile moderne etc.

Ceremonia de deschidere va avea loc vineri, 13 mai, cu începere la 12.30, în Sala Roşie a Complexului Summit Events and Conference Center (Chişinău, str.Tighina 49/3).

Evenimentul face parte din cadrul proiectului „Dezvoltarea presei tinerilor din Moldova” implimentat de către CTJM cu suportul AED.

Pentru detalii :

Ecaterina Covali, coordonator de proiect tel- 69302904;

Acciu Valentina, asistent de proiect tel – 69538129

Acestă activitate este posibilă graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională(USAID), în cadrul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă în mod necesar poziţia USAID, Guvernului SUA sau AED.