"Scoala Tinarului Lider" la Stefan Voda

Liderii juniori din cadrul proiectului "Scoala Tinarulului Lider" implementat de ONG Muza cu sustinerea Ambasadei SUA au participat la organizarea si desfasurarea activitatilor de educatie electorala pentru semenii sai prin intermediul proiectului "Votul fiecaruia dintre noi conteaza" sustinut de fundatia IREX.

Astfel in urma atelerului de creare a teatrului social - educational, la care au participat in luna aprilie, 14 Lideri Juniori la 3 mai 2007 au prezentat pentru semenii sai din oras 2 teatre social - educationale prin intermediul carorara au informat tinerii alegatori cu pasii in procesul de votare.

Subiectul teatrului social - educational a abordat aspecte ce tin de treptul alegatorului, pasii ce urmeaza a fi intreprinsi de alegator in ziua elegerilor, sugerarea surseselor de informare pentru alegatori.

Teatrului social - educational a fost montat sub aspect antimodel a alegerilor, abordind incalcari posibile in timpul alegerilor, ca mai apoi sa provoace discutii printre spectatori, implicindu-i in scena pentru a interveni cu solutii posibile care vor contribui la desfasurarea corecta a alegerilor.

Pe linga activitatile de educatie electorala Liderii Juniori, pe parcursul lunii aprilie, au organizat activitati de timp libel pentru semenii sai in cadrul Centrului de Resurse pentru Copii si Tineri din cadrul ONG "Muza". Astfel in urma activitatilor lunii aprilie au beneficiat in jurul la 300 copii si tineri.