De astazi Consiliul National pentru Participare este si online!



Comunicat de presa
20 aprilie  2011, Chisinau


Astazi, Consiliul National pentru Participare (CNP) lanseaza platforma sa informationala online.

Site-ul web lansat – www.cnp.md – ofera informatie despre activitatea CNP, activitatea grupurilor de lucru din cadrul consiliului, organizatiilor membre, si de asemenea include stiri despre cooperarea CNP cu Guvernul Republicii Moldova, precum si cu alte organe ale administratiei publice centrale.

Unul din scopurile portalului este de a promova implicarea societatii civile si altor parti interesate in procesul de elaborare si monitorizare a deciziilor publice. Prin lansarea acestui site web, CNP isi propune sa incurajeze parteneriatul intre societatea civila si organele de administratie publica centrala si sa contribuie la un proces mai transparent si participativ de luare a deciziilor.

Portalul web ofera persoanelor si organizatiilor interesate posibilitatea de a se abona la noutati, pentru a primi notificari despre ultimele informatii plasate pe site.

Pentru detalii aditionale si sugestii privind functionarea site-ului, rugam sa contactati Secretariatul CNP: tel: 23 53 43 ext. 120 sau e-mail: info@cnp.md. Persoana de contact: Ludmila Malai.

 

Consiliul National pentru Participare (CNP) este creat la initiativa Guvernului Republicii Moldova in calitate de organ consultativ si activeaza in baza Hotararii de Guvern Nr. 11 din 19.01.2010.

Din componenta CNP fac parte 30 de reprezentanti ai societatii civile. Consiliul National pentru Participare are menirea sa faciliteze participarea partilor interesate in procesul de elaborare, implementare, monitorizare, evaluare si actualizare a documentelor de planificare strategica.