Trenuţul dorinţelor de la Andy’s Pizza



Este vorba despre promoţia magică, care a luat start în luna martie a anului 2009, în cadrul proiectului „Copiii noştri”. Scopul acestui proiect este realizarea dorinţelor sacre ale copiilor de la casele-internat din Moldova. În acest an, casa de copii, vizitată de către colaboratorii proiectului, a fost cea din satul Bulboaca.

Astfel, şi în anul 2011 „trenuţul dorinţelor” a adus cadouri micuţilor de la internatul din s. Bulboaca. De data aceasta zâna din poveste, împreună cu oaspeţii proiectului, a venit în vizită la copii chiar în timpul lecţiilor! Închizând ochişorii şi rostind de trei ori „surpriză, surpriză, surpriză!”, copiii se bucurau sincer de tot ceea ce se întâmpla! Şi, nu e de mirare faptul că, până la sfârşitul orelor, cunoştinţele au trecut pe al doilea plan. Căci în jur erau atâtea emoţii! Surprize neaşteptate, felicitări şi, bineînţeles, cadouri! Anume cele, despre care au scris copiii în scrisori! Copiii au promis zânei că „se vor purta bine”, iar zâna a promis că se va întoarce la ei în luna martie. Cu toate acestea, luându-şi rămas-bun, zâna a văzut că lipseşte un copil. Micuţul Andrei stătea în salonul de carantină, cu febră. Însă zâna e din poveste, nu-i aşa? Aşa că, cât ai clipi din ochi, a zburat cu aripioarele ei în salonul, în care se afla Andrei. Bucuria acestuia n-avea margini, promiţându-i zânei că se va strădui să se însănătoşească cât mai curând posibil!    

Mulţumim tuturor celor, care au luat parte la promoţie. Noile dorinţe ale sărbătoriţilor vor fi realizate deja în luna martie. Alăturaţi-vă!  

Conducătorul proiectului: Olesea, tel: 079 022 804

Articol adaugat de: Alina Schitco
Alte articole de la acest autor: