Studenţii se pot înscrie la o conferinţă de leadership



 Studenţii şi reprezentanţii ONG-urilor au ocazia să comunice cu personalităţi din diverse domenii cu o bogată experienţă în leadership în cadrul unei conferinţe pe care o va organiza AIESEC, transmite Info-Prim Neo.

Organizaţia îşi propune să acorde tinerilor posibilitatea de a comunica cu personalităţi care au reuşit să se lanseze în domeniul său profesionist. Invitaţii vor relata despre leadership şi despre ceea ce trebuie să faci pentru a deveni un adevărat lider, a spus, joi, la o conferinţă de presă Eugenia Braşovschi, coordonatorul proiectului.

Printre invitaţi se numără jurnalista Nata Albot, Dan Schipor, care are o experienţă de peste 10 ani în business şi a condus structuri organizaţionale cu sute de angajaţi, Valy Greavu, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialişti IT din România.

De asemenea, la conferinţă va participa şi sociologul Doru Petruţi, directorul Institutului de Marketing şi Sondaje IMAS, care consideră că aceste acţiuni leadership au un impact benefic asupra carierei tinerilor.

„Fiecare spicher invitat va veni cu anumite repere sau poate chiar modele”, a menţionat Doru Petruţi şi a precizat că din postura de sociolog observă că în societate se pun foarte multe accente pe informaţii cu caracter negativ. „Pentru generaţia tânără lipsesc modelele de succes, care sunt foarte puţin promovate”, a mai spus Doru Petruţi.

Conferinţa se va desfăşura pe 5 februarie. Detalii despre despre leadership, invitaţi, rezervări bilete şi agendă pot fi găsite pe site-ul www.ileader.md.

AISEC este cea mai mare organizaţie de tineri din lume, creată în 1948 şi activă în prezent în peste 100 de ţări. În Republica Moldova a fost lansată în 1999 şi are în jur de 140 de membri.

 

http://www.info-prim.md/