Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 4395

Localitatea Ţîpova – mai primitoare ca niciodată



Locuitorii satului Ţîpova au reuşit să îmbunătăţească infrastructura locală construind o parcare, un teren de fotbal şi un teren de joc pentru copii. Cetăţenii sunt convinşi că aceste realizări vor creşte fluxul de vizitatori şi vor contribui la promovarea mai intensă a imaginii localităţii. Inaugurarea terenurilor amenajate  se va desfăşura pe 29 decembrie la ora 13:00.

Aceste schimbări au fost posibile prin participarea cetăţenilor la programul CPP în cadrul căruia au obţinut un grant USAID în valoare de 30.000 USD. Datorită iniţiativei şi perseverenţei participanţilor s-au acumulat contribuţii sub formă de muncă, consultanţii şi bani din partea localnicilor şi a administraţiei satului. Valoare totală a resurselor investite a constituit 5.500 USD. Acesta este al 313-lea proiect CPP finalizat cu succes pe teritoriul Republicii Moldova.

Programul de Dezvoltare Participativă a Comunităţilor din Moldova (CPP) este finanţat de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi administrat de Consiliul pentru Cercetări şi Schimburi Internaţionale (IREX).