Copii cu dizabilităţi locomotorii din Ialoveni au primit cadouri în ajun de sărbători



2010-12-21/16:20 Organizaţia obştească „Alianţa Prosperării” a invitat copiii cu dizabilităţi locomotorii din oraşul Ialoveni la un mini turneul de fotbal de caritate. După meci, copii au primit în dar o masa de tenis, complete de palete şi mingi, mingi de fotbal, maiori şi dulciuri. De asemenea, copiii vor vizita bradul din centrul oraşului, unde se vor întâlni cu Moş Crăciun, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al ONG-ului. 

La mini turneul de fotbal de caritate au participat echipele Oficiului reprezentantului special al Uniunii Europene şi Misiunii Uniunii Europene de Asistenţă la Frontieră, a BC „Eximbank Gpruppo Veneto Banca” SA, a IM „Vinăria Bostovan” SA, a companiei „Red Union Fenosa” SA, clinicii „Sancos CME” SRL, companiei „Endava” SRL, Ambasadei Italiei în Republica Moldova şi OO „Alianţa Prosperarii”, care, de asemenea, au contribuit la organizarea evenimentului. 

Organizaţia obştească „Alianţa Prosperării” şi-a propus să ajute în ajunul sărbătorilor de iarnă în jur de 80 de copii cu deficienţe locomotorii. Tot în acest an, organizaţia a finisat lucrările de reconstrucţie şi reparaţie a 2 blocuri de duş şi 6 blocuri sanitare a şcolii Internat pentru Copii cu Dizabilităţi Locomotorii din Ialoveni.

 

http://www.info-prim.md/