Minciunică în stil Unimedia



Astăzi compania Interakt a anunțat că ”lansează iComunicat.md - o platformă unică în Moldova pentru comunicate de presă”. Mai mult ca atât, Dumitru Ciorici, project manager la Interakt declară pe Unimedia, gestionată de aceeași Interakt, că ”în R. Moldova nu există un site de referință în ce privește comunicatele de presă”, deși déjà de doi ani în spațiul virtual al Republicii Moldova funcționează platforma de difuzare și arhivare a comunicatelor de presă Comunicate.md.

Vitalie Cazacu, directorul companiei DecaInform (care gestionează platforma Comunicate.md) a declarat pentru HotNews.md că ”Dumitru Ciorici trișează când spune că nu există un site de referință privind comunicatele de presă. Cred că e o dezinformare lansată intenționat. Îmi pare rău că băieții de la Interakt, alias Unimedia, nu s-au debarasat de deprinderile urâte”.

Site-ul www.comunicate.md, a fost lansat la 28 august 2008 și este o platformă corporativă de distribuire şi arhivare a comunicatelor de presă elaborate de către organizaţii şi companii.
71 de organizații, instituții și companii beneficiază în prezent de serviciul on-line Comunicate.md. Site-ul conține o arhivă format din 3430 comunicate de presă. În prezent, 224 jurnaliști și 271 utilizatori Internet din alte sfere de activitate sunt abonați la alertele e-mail, distribuite de  platforma Comunicate.md.