AO Agenția de consultanță MDFSA a făcut o donație Centrului Republican de Diagnistic Veterinar



Pe 25 octobrie, 2010, AO Agenția de Consultanță MDFSA a donat Centrului Republican de Diagnistic Veterinar 2 kituri pentru detectarea anticorpilor bolii limbii albastre la rumegătoare.

Una dintre activitățile AO MDFSA este facilitarea importului de vite de prasilă întru atingerea scopului pe care și l-a propus agenția, și anume revitalizarea sectorului zootehnic în Moldova. Doar prin asigurarea bazei genetice și întreținere corectă putem obține un produs finit de calitate.

Eugeniu Tataru, Președintele AO MDFSA a menționat că este o acțiune care vine în suportul atît producătorului cît și a statului. Este o încercare de a spori conlucrarea dintre sectorul public și privat și un început de asistență la nivel local.

______________________________________                                                      

AO Agenția de consultanță MDFSA este o organizație necomercială , nonguvernamentală care are ca scop revitalizarea sectorului zootehnic prin acordarea unui spectru larg de servicii de consultanță de calitate. AO MDFSA ține să sporeasca conlucrarea și interacțiunea dintre sectoarele public-privat întru crearea unei imagini de încredere și transparență la nivel de țară.

Articol adaugat de: Rodica Tataru