Căutăm persoană responsabilă de promovarea produselor și activităților Primăria Mea pe rețelele de socializare



Căutăm o persoană interesată de a contribui la un Chișinău mai bun, autorități publice locale mai transparente și cetățeni care participă în luarea și realizarea deciziilor. La Primăria Mea, monitorizăm fiecare ședință a Primăriei și a Consiliului Municipal Chișinău și a două consilii locale – Codru și Durlești, scriem sinteze, analizăm decizii, informăm chișinăuienii, facem cercetări, venim cu inițiative și intervenții în spațiul public.

Responsabilități:

– Scrierea textelor pentru stories și a postărilor pentru rețelele de socializare, bazate pe articolele și cercetările Primăria Mea, din cadrul proiectului „Promoting Local Civic Engagement and Activism” (articole, analize, video-uri, vizualizări de date etc.);

– Promovarea produselor pe Facebook, Instagram și alte platforme, în caz că decidem că acestea sunt necesare. Crearea stories după templates furnizate de organizație, producerea stories de sine-stătător și identificarea și punerea în aplicare mecanisme de comunicare online cu audiența organizației.  

– Colectarea și analiza indicatorilor privind produsele promovate;

– Elaborarea newsletter-ului lunar al organizației.  

Jobul este part time și are program flexibil. Persoana va lucra în cadrul unui singur proiect, dar poate (chiar este încurajată!) să se implice și în alte proiecte și activități ale organizației. Experiența în domeniu este un avantaj. 

Așteptările noastre sunt o scriere clară și corectă, idei și inițiativă în promovarea produselor, înțelegerea tendințelor în comunicarea pe rețelele de socializare, dorința de învățare continuă, flexibilitate și mai ales interes față de buna guvernare în administrația publică locală și participarea publică. 

Dincolo de responsabilitățile din cadrul acestui proiect, la Primăria Mea există o varietate de alte activități. Persoanele sunt încurajate să se implice în alte proiecte sau inițiative. Bunăoară, scriere de articole sau cercetări, desfășurarea instruirilor sau alte activități legate de mun. Chișinău. Acestea vor fi realizate cu ajutorul și mentoratul celorlalți membri ai echipei.

Primăria Mea a apărut în anul 2016 din dorința unui oraș mai bun. În 2017, am înregistrat organizația neguvernamentală și ne-am alăturat scopului de a crea o organizație care să monitorizeze administrația publică locală, să analizeze acțiunile acesteia, să vină cu propuneri alternative și să găsească căi de a implica cetățenii în procesul decizional. Suntem o organizație pe orizontală, fără ierarhii și mizăm foarte mult pe responsabilitatea individuală a fiecăruia și fiecăreia. Mai multe detalii despre activitatea noastră pe: www.primariamea.md și https://www.facebook.com/primariamea

Dacă sunteți interesat/ă, vă rugăm să ne transmiteți CV-ul, scrisoarea de motivație de max. 800 de cuvinte, inclusiv așteptările salariale la primariamea@gmail.com până la data de 19 noiembrie. Vom contacta doar persoanele invitate la interviu.