Centrul "Parteneriat pentru Dezvoltare" (CPD)

Creat in anul 1998, Centrul National de Studii si Informare pentru Problemele Femeii Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD) este o institutie obsteasca care isi propune sa contribuie la promovarea unui discurs integrator cu privire la problematica genurilor umane, statutul femeii si egalitatea de sanse pentru femei si barbati. CPD se afirma in calitate de structura neguvernamentala care pledeaza pentru implementarea conceptului egalitatii de gen in toate domeniile vietii, promovarea politicilor publice in domeniu, abordarea problemelor ce tin de rolul femeii in societate si abilitarea acesteia, eliminarea tuturor formelor de discriminare fata de femei, fiind concomitent si un centru de documentare, informare si instruire pentru ONG-urile de profil si grupurile de initiativa.

Scop
Dezvoltarea si consolidarea resurselor si mecanismelor de abilitare echitabila a femeilor si barbatilor in vederea promovarii egalitatii de gen in Republica Moldova prin sustinerea unui demers coerent de influentare a politicilor.

Misiune
CPD promoveaza valorile egalitatii de gen, ca parte componenta a unei societati deschise, in scopul consolidarii unui parteneriat autentic de gen.

Titlul Articolului Data Publicării
Concurs privind selectarea unei companii ce va elabora produse media 12/08/2021
Concurs privind selectarea companiei/organizației ce va oferi servicii de chirie a spațiului pentru desfășurarea activităților în aer liber și servicii de alimentare 28/06/2021
Mesajul care face diferența: 150 de persoane au aflat cum să promoveze egalitatea de gen în comunicare și jurnalism 15/09/2017

Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă