Explorează lumea filmului și învață să faci propriul tău documentar la Exploration Workshop!



exploration

Exploration este atelierul dedicat preponderent adolescentelor și adolescenților care vor să învețe aspectele de bază ale realizării unui film documentar. În cele șapte zile de exerciții practice pe teren participantele și participanții vor afla care sunt tehnicile de realizare a unui film documentar, care este echipamentul de filmare necesar pentru documentariști, vor identifica și vor filma un subiect social din orașul Cahul și vor asista întregul proces de montaj, astfel încât la final să-și vadă filmul pe marele ecran al Festivalului MolDox. 

La atelier sunt așteptați tinerii și tinerele din toată țara, prioritate au cei și cele din Cahul. Dacă vrei să faci o schimbare în localitatea ta, atelierul EXPLORATION este cea mai bună oportunitate ca să începi. 

Limba de lucru: româna

Termen limită pentru înscriere: 27 iulie 2021

Număr de participanți: 10-12

Vârstă: 16+

Atelierul organizat cu susținerea financiară a Institutului Cultural Român la Chișinău. 

Mai multe detalii despre atelier și formularul de înscriere, găsești aici: https://moldoxlab.com/ateliere/exploration-workshop/ 

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ.

Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați la info@moldoxfestival.com sau lab@moldoxfestival.com

Atelierele MOLDOX Lab sunt organizate în parteneriat cu Institutul Suedez, Institutul Cultural Român la Chișinău, Primăria Cahul, Centrul Național al Cinematografiei din R. Moldova, B2B Documentary Network, Balkan Documentary Center, Thessaloniki International Film Festival, One World Romania, Docudays UA, Institute of Documentary Film Prague, Documentary Association of Europe.

Articol adaugat de: Ana Gurdiş