Salonul de frumusețe „Cleopatra” și-a deschis ușile cu suportul Uniunii Europene



Frumusețea nu are vârstă sau gen și nici nu trebuie să se înscrie în șabloane. Deschis recent la Suruceni, salonul de frumusețe „Cleopatra” vine să demonstreze pe viu această afirmație, oferind clienților săi șansa să deguste frumosul, într-un ambient cald și relaxant, şi, nu în ultimul rând, la preţuri accesibile. De la tunsori și coafuri pentru fiecare zi, până la cele mai extravagante tendințe, de la tratamente cosmetice tradiționale până la terapii revoluționare, serviciile salonului „Cleopatra” știu să pună în valoare frumusețea naturală, să redea un plus de încredere și admirație fiecărui oaspete.

Nicolae Vutcariov și Ioana Enachi, doi tineri antreprenori din Ialoveni, proprietarii salonului de frumusețe, sunt oameni pasionați de frumos, care simt și gândesc frumos. Iar primii clienții ai localului lor se declară deja cuceriți de talentul angajaților, dar mai ales de starea de bine care-i cuprinde ori de câte ori pășesc pragul salonului. Și pentru că frumusețea înseamnă mai mult decât o imagine, fiecare look, creat în salon, reprezintă mult mai mult: este o poveste despre o stare de spirit pozitivă.

Salonul „Cleopatra” înseamna, așadar, profesionalism și calitate, asigurate de o echipă care pune pasiune și viziune în fiecare serviciu, personalizându-l pentru ca fiecare client să revină mereu cu plăcere. Se spune că îngrijirea frumuseții este un mix între știință și artă. E despre matematica proporțiilor bine definite și combinații cromatice aparte. Deci, dacă vrei să-ți redescoperi propria persoană, așa cum nu te-ai așteptat niciodată să fie, să-i dai frumuseții tale șansa să iasă la iveală, nu mai întârzia: ia-ți o programare la oaza de relaxare și răsfăț pentru cei care înțeleg importanța îngrijirii profesionale, indiferent de vârsta – salonul „Cleopatra”.

Menționăm că începând cu 1 august 2018, în raionul Ialoveni se implementează proiectul „Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri Ialoveni”, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene, proiect administrat de Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni. Proiectul presupune, atât instruiri în domeniul antreprenoriatului, cât și finanțarea sub formă de grant a proiectelor pentru lansarea și/sau dezvoltarea ideilor de afaceri, inițiate de tineri cu vârsta între 18 – 35 ani din localitățile raionului Ialoveni.

Salonul „Cleopatra”, administrat de către Nicolae Vutcariov și Ioana Enachi, este una dintre cele șapte afaceri care a obținut finanțare în valoare de 3250 EUR, în cadrul proiectului menționat mai sus.