Voluntar la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2023



Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova te invită să cunoști producătorii autohtoni și produsele moldovenești la cea de a XX-a ediție a Expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura în perioada 01-05 februarie 2023, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții “Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Scopul evenimentului – promovarea fabricării produselor autohtone, punerea în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorarea cererii de consum a produselor naționale.

Participanţi – agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Pentru studenţi – oportunitate unică de a fi în centrul strategic de programare, gestionare şi desfăşurare a expoziţiei.

Avantaje:

– Diplomă de Voluntar;

– Posibilitatea de a cunoaşte etapele de organizare a unei expoziţii;

– Contact direct cu antreprenorii participanţi ai expoziţiei;

– Posibilitatea efectuării unei cercetări economice a businessului moldovenesc;

– Un câmp completat în CV;

– Timp frumos petrecut în compania oamenilor de afaceri.

Doritorii sunt rugați să ne transmită CV-ul pe adresa de e-mail: viorica.cazacu@chamber.md sau cristina.jereghi@chamber.md până la data de 15 ianuarie 2023.
Pentru informații- tel: 022 238 410| 069344068 / 079484050.

Fii VOLUNTAR în cadrul celei mai așteptate expoziții din țara noastră, cunoaște-ți producătorii autohtoni și produsele naționale!