Căutăm noi membri în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni



FB post selectare membri YB IaloveniEști tânăr/ă și vrei să împărtășești cu alții ceea ce știi, ceea ce faci sau ceea ce te pasionează? Vrei să te implici și să-ți pui în aplicare abilitățile? Atunci locul tău e SIGUR printre noi, norocoșii membri ai Fondului pentru Tineri Ialoveni – comunitatea tinerilor care vor să schimbe spre bine lumea, pas cu pas!

Fie că ai o idee, o inițiativă sau poate chiar un proiect și ai nevoie de sprijin, AICI este locul în care găsești oamenii potriviți, împreună cu care îți depășești limitele. La Fondul pentru Tineri Ialoveni, avem un loc pentru toți cei care își doresc să pună umărul la dezvoltarea comunității lor, pentru că noi credem în potențialul tinerilor și al TĂU!

Așadar, dacă-ți dorești să faci parte din SCHIMBARE, să ieși din zona ta de confort și să-ți atingi potențialul maxim, să-ți dezvolți skill-uri deja existente sau să dobândești unele noi, să te simți util și împlinit, HAI ȘI TU ÎN ECHIPĂ, chiar acum! Pentru că singuri putem face atât de puțin, iar împreună putem face atât de mult! Remodelează-ți, alături de noi, viitorul și fii eroul/eroina comunității tale!

Fondul pentru Tineri este locul în care IMPLICAREA tinerilor CONTEAZĂ, iar IMPACTUL în comunitate prinde VOLUM!

Dacă ți-am trezit curiozitatea și chiar dorința de a face parte din echipa noastră, ai vârsta cuprinsă între 15 și 30 ani, cu domiciliul în una din localitățile raionului Ialoveni, te invităm să participi neapărat la concursul de selectare a noilor membri. Deci, acordă câteva minute din timpul tău și completează, apoi expediază-ne FORMULARUL DE APLICARE până la data de 20 ianuarie 2022.

ÎȚI REAMINTIM! Și TU poți schimba spre bine realitatea în care trăim! Împreună suntem o ECHIPĂ PUTERNICĂ și atingem REZULTATE MARI!

Persoanele care vor expedia formularul de aplicare în cadrul concursului, vor fi invitate la un interviu de clarificare care se va desfășura online la sfârșit de ianuarie 2022. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2022, iar în perioada februarie – martie, vor avea o perioadă de probă.

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor și afacerilor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora. Începând cu 2018, membrii programului sunt responsabili și de gestionarea Fondului pentru tinerii antreprenori din Ialoveni, componentă prin intermediul căreia sunt finanțate anual ideile de afaceri ale tinerilor.

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a reuşit în cele 23 runde ale Programului de Granturi Mici, să finanţeze 387 proiecte, cu un buget total de peste 2,4 milione lei, proiectele fiind implementate de grupuri de inițiativă ale tinerilor în 25 localităţi din raionul Ialoveni. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul. Paradoxal însă, oportunităţile lor de a modela prezentul nu sunt întotdeauna disponibile. Astfel, potenţialul tinerilor, spiritul antreprenorial, creativitatea şi energia lor sunt valorificate de societate doar parţial.

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene.

Pentru informaţii suplimentare te încurajăm să ne contactezi la:
Tel.: 0 268 73325, mobil: 0 796 41243
E-mail: fondultinerilor@gmail.com
Persoană de contact: Sergiu Gurău