Înscrie-te la un program de stagiu remunerat



Ești student/studentă sau proaspăt absolvent/absolventă și dorești să beneficiezi de o experiență practică în cadrul unui ONG? Atunci această oportunitate este pentru TINE!

Centrul CONTACT este o platformă activă de resurse, analiză, advocacy, dezbateri și comunicare pentru oameni activi, lideri comunitari și organizațiile societății civile care vor să contribuie la dezvoltarea unei societăți civile puternice, credibile și influențe cu un grad înalt de participare a femeilor și bărbaților și cu autorități publice transparente și responsabile.

Astfel, ne propunem angajarea unui/unei stagiar/stagiare part time, cu remunerarea muncii, pentru o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire a programului de stagiere.

Candidatul/a trebuie să întrunească următoarele cerințe:

  • Licențiat/ă sau student/ă la anul II/III de facultate în domeniul juridic, social sau științe politice sau alte domenii de resort;
  • competențe de comunicare și lucru în echipă;
  • posedarea abilităților de analiză și feedback;
  • cunoștințe de administrare PC, Microsoft Word, Internet;
  • cunoașterea limbii române și engleze (abilități de comunicare și scriere). Posedarea limbii ruse constituie un avantaj;
  • punctualitate, responsabilitate, spirit de inițiativă;
  • cunoașterea societății civile din Republica Moldova și domeniului antreprenoriat social constituie un avantaj.

Persoanele interesate pot completa formularul de înscriere, până la data de 10 februarie 2022.

Pentru mai multe detalii, sunteți invitați să consultați Termeni de referință ai poziției.

Notă: În procesul de selecție, Centrul CONTACT nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților/candidatelor. Centrul CONTACT oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să contactați:

Anișoara Bezărău, asistentă de proiect, email: anisoarabezarau@hmail.com 

Stagiul de practică este desfășurat de Centrul CONTACT în cadrul Programului de suport instituțional pentru dezvoltarea organizației, finanțat de Suedia.