Asociația Jurnaliștilor de Mediu anunță un loc vacant pentru un stagiar/o stagiară (poziție plătită)

Stagiu plătit de practică la ecopresa.md

Despre noi:

Suntem Ecopresa.md, organul de presă al Asociației Jurnaliștilor de Mediu, o redacție specializată în informarea pe subiecte de mediu.

Este un domeniu cu multe provocări, iar una dintre pasiunile noastre este să inventăm modalități să vorbim interesant despre lucruri mai puțin populare, dar într-adevăr importante.

Visul nostru este ca în viața cotidiană a oricărui om al acestui stat, protecția mediului să fie printre priorități. Informarea este o etapă cheie în acest demers, iar noi ne dedicăm cu tot sufletul.

Suntem independenți politic, nu producem fake-uri, verificăm sursele, ne documentăm foarte bine, studiem meticulos subiectele la care lucrăm, suntem serioși/serioase și în același timp, despre lucrurile importante ne străduim să vorbim simplu și interesant.

Ce ne dorim

Echipa este în căutarea unui stagiar/unei stagiare, care să lucreze alături de noi și să informeze despre cele mai importante subiecte de mediu.

Ce oferim?  

  • Instruire în domeniul jurnalismului de mediu;
  • Oportunitatea de a realiza materiale jurnalistice cu impact;
  • Oportunitatea de a participa la evenimentele organizate de AJMTEM și partenerii asociației;
  •  

*Notă. Stagiarul/stagiara va semna un contract de muncă cu Asociația și se va obliga să dedice minim 3 ore pe zi activității în cadrul redacției.

Pe cine încurajăm să aplice?
Studenți/studente în ultimii ani de facultate la jurnalism, sau comunicare publică. Tineri/tinere cu experiență de scris, interesați/interesate de tematica de mediu.

Dacă:
-ești ager/ă, curios/curioasă, dinamic/ă, responsabil/ă și punctual/ă;
- ai bune abilități de scriere, analiză și sinteză;

  • Îți place să verifici sursele, să te documentezi, să comunici;


Te îndemnăm să ne transmiți CV-ul și un mesaj în care să ne spui de ce ești interesat/ă de stagiu la adresa ajmtem@gmail.com.

Termen limită de aplicare: 29 octombrie 2021


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă