Consultații contabile gratuite pentru OSC-urile din Moldova



Consultații contabile gratuite pentru OSC-urile din Moldova

Centrul CONTACT, cu suportul financiar al Suedia, anunță lansarea programului de consultații contabile gratuite pentru organizațiile societății civile din Moldova.

Consultațiile vor fi organizate în perioada februarie-aprilie 2024, în format online, prin Platforma ZOOM și vor cuprinde următoarele subiecte:

  • 16 februarie 2024, ora 15:00 – „Reguli, principii și bune practici la întocmirea documentelor financiar-contabile și pregătirea organizației pentru raportări financiare și fiscale anuale ”;
  • 05 martie 2024, ora 15:00 – „Declararea veniturilor și cheltuielilor de către organizațiile necomerciale. Reglementări de completare a Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2023 (forma ONG 17)”;
  • Aprilie, data exactă va fi comunicată mai târziu – „Reguli de baza privind completarea formatelor situațiilor financiare în ONG. Întocmirea notei explicative”.

Consultațiile vor fi oferite de către experta Centrului CONTACT în domeniul contabilității, Valentina Rotaru.

Pentru înregistrare și participare la consultații, accesați link-ul și bifați unul sau mai multe subiecte, la care doriți să participați. Link-ul de conectare la consultații va fi expediat la adresa de email indicată în formular, cu o zi înainte de eveniment.

Formularul de înregistrare poate fi completat AICI

Pentru  informații suplimentare, puteți contacta Anișoara Bezărău, coordonatoare de program, Centrul CONTACT, la email-ul: info.ong.contact@gmail.com sau telefonic: 068093861.