Invitație la instruire pentru dezvoltarea competențelor în Social Media Management (SMM) - "EmpowerHer - MediaArts Initiative"



Logo HEKSWDN

🌟 ALERTĂ OPORTUNITATE!

🌈 Suntem încântați să anunțăm deschiderea aplicațiilor pentru proiectul ”Creșterea rezilienței prin angajare și coeziune socială ”EmpowerHer - MediaArts Initiative"

📢 Dacă ești o femeie creativă, antreprenoare, te ocupi de handmade-uri, croșetat, brodat, agricultură, apicultură, etc. sau ești o femeie din grupul vulnerabil și intenționezi să faci o carieră în Social Media Management (SMM) - aceasta este șansa ta! 🚀

Despre Noi: Rețeaua Femeilor pentru Democrație "Women's Democracy Network" promovează incluziunea, echitatea și abilitarea femeilor în leadership politic și antreprenorial. 

🚀 Despre Proiect: Proiectul "EmpowerHer - MediaArts Initiative" este pentru următoarele grupuri de femei:

  1. femei și fete din grupurile subreprezentate, vulnerabile, dar care intenționează să dezvolte o carieră în Social Media Management (SMM)
  2. meșteșugărițe, producătoare de handmade-uri, artizanat, cusătorese, mici producătoare agricole și apicultorese care-și doresc să învețe cum să-și crească prezența în online pentru a-și promova produsele și afacerile pe platformele de social media.

🎯 Obiectivele proiectului și propunerile de activități sunt concepute pentru a oferi participantelor o bază solidă în gestionarea și promovarea eficientă a platformele de social media și pentru promovarea afacerilor lor pe platformele de social media.

🚀 Ce Oferim: Cursuri online și offline în grupuri mici, sesiuni practice, mentorat și consultanță individuală.

🎯 Celor mai dedicate participante, vom propune oportunitate de internship cu până la 3 luni.

🚀 Cine poate aplica? Femei și fete din Chișinău, Bălți sau Anenii Noi ✔️

🎯 Cum aplici? Completează formularul nostru de aplicare până pe 7 februarie 2024 aici: https://m.wdn-moldova.org/hekslnterest

🚀 Pentru mai multe detalii, ne poți contacta: info@wdn-moldova.org 

🌍💃 Folosește-te de oportunitatea de a-ți dezvolta afacerea și de a face parte dintr-o comunitate puternică de femei! 🌍💃

Proiect în parteneriat și finanțat de @‌Helvetas @‌Swiss Cooperation in Moldova @‌HEKS – EPER Moldova

#hekseper #coeziunesociala #moldova #handmade #mentalhealth #humanrights #EmpowerHer #MediaArts #SMM #wdn #EmpowerHerMediaArtsInitiative #incluziune #ProiectSocial #empowerment #cohesiveness #cohesion