Anunț de selectare a beneficiarelor Proiectului „Femeie motivată și instruită azi – femeie activă și de succes mâine”



Anunț de selectare a beneficiarelor Proiectului „Femeie motivată și instruită azi – femeie activă și de succes mâine”

Vă considerați o femeie social vulnerabilă? Locuiți în raionul Strășeni? Ați dori să acumulați mai multe cunoștințe, să fiți activă social  și să Vă faceți vocea auzită? Dacă ați răspuns „Da” la toate aceste întrebări, acest material merită atenția Dumneavoastră!

Asociația Obștească „Alianța pentru Dolna” anunță selectarea beneficiarelor (40 femei – vulnerabile, cu dizabilități, dornice să fie active social) ale Proiectului „Femeie motivată și instruită azi – femeie activă și de succes mâine” în cadrul proiectului „Parteneriate pentru liderismul femeilor și bună guvernare”, implementat de Fundația „Friedrich Ebert” Moldova și AO „Institutum Virtutes Civilis”, cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Fundației „Friedrich Ebert”.

Scopul acestui Proiect este crearea la nivelul raionului Strășeni a unui grup de inițiativă din 40 femei social vulnerabile pentru a solicita transparență de la APL și a se implica activ în consultările publice ale deciziilor luate de APL. Pe lângă aceasta, Proiectul are următoare obiective specifice:

OS1. Contribuirea la redobândirea încrederii în sine a 40 femei social vulnerabile din raionul Strășeni prin informarea lor că se pot angaja și  întreține

OS2. Informarea acestor femei cu privire la transparență decizională și  implicare participativă la procesul de luare a deciziilor

OS3. Crearea grupului de inițiativă și implicarea femeilor în proces decizional – solicitare transparență, înaintare demersuri ce reflectă problemele de bază ale  cetățenilor din localități (drumuri calitative, apă, canalizare, gazificare etc.), participare la ședințele Consiliilor Locale și Consiliului Raional și la consultările publice.

Proiectul va fi implementat între lunile aprilie și septembrie ale anului 2023.

Pentru a aplica, puteți trimite un mesaj de intenție (subiect: Numele, prenumele: doresc să iau parte la proiect) la următoarele adrese de email: aliantapentrudolna@gmail.com, jalbadianna@gmail.com sau o puteți contacta telefonic pe Doamna Elena Crîșmari, Președinta Asociației Obștești „Alianța pentru Dolna” (tel.: 069416015)

Data-limită de aplicare: 30 aprilie 2023, orele 17:00

Articol adaugat de: Diana Jalba