Seminar de instruire „Scrierea cererii de finanțare și managementul proiectului”



Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională” (ProCoRe), organizează 2 sesiuni de instruire în perioada 15 octombrie 2022 cu atelier practic în 16 octombrie 2022 și 17 octombrie 2022 cu atelier practic în 18 octombrie 2022 în „Scrierea cererii de finanțare și managementul proiectului”.

La seminar sunt invitați: reprezentanți ai organizațiilor societății civile active la nivel local interesate să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a cetățenilor din regiunea de Nord a Republicii Moldova, în special în rândul tinerilor, referitor la importanța implicării lor în activități de prevenire și luptă împotriva corupției.

Număr de participanți - 1 maxim 2 persoane per organizație, implicate în scrierea de proiecte.

Durata: 09.00 – 16.30

Trainer: Plugaru Aliona

Pe parcursul zilelor de instruire ProCoRe va asigura pauzele de cafea și prânzul.

Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze, îndeplinind (dați click în continuare) Formularul de înregistrare online până în data de 13 octombrie 2022 orele 17:00, indicând la final una din perioadele în care doresc să participe.

Atelier 1: 15-16 octombrie 2022, Hotel Balti, str. Mihail Sadoveanu 1

Atelier 2: 17-18 octombrie 2022, Restaurant Oscar, or. Balți, (str. Mihail Sadoveanu 1)

Numărul maxim de participanți per grup va fi de 20 persoane. Participanții sunt rugați să se înregistreze pentru una din perioadele menționate și vor fi selectați după principiul primul venit – primul servit.

Activitățile sunt realizate în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, co-finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partener al proiectului în Regiunea de Dezvoltare Nord este A.O. ”Pro Cooperare Regională”, care implementează proiectul „Cetățenii și organizațiile societății civile – împreună împotriva corupției”.