Tabăra de educație financiară „Dă sens banilor” ediția a treia, a început înregistrarea



 

Carton for Expert

 

Cea de a treia ediție a taberei de educație financiară „Dă sens banilor” inițiată de Banca Națională a Moldovei și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”  se va desfășura în perioada 15-18 august. Evenimentul îi va aduna împreună pe cei ce preferă o vacanță interesantă în dorința de a cunoaște mai multe despre conceptele financiare  pentru a se orienta mai ușor în ceea ce oferă publicului o piață financiară modernă.

Astfel, tabăra va oferi participanților posibilitatea unei experiențe utile pentru luarea deciziilor financiare bine fundamentate, necesare în viața de zi cu zi, în beneficiu personal și la nivel de societate.

Instruirea este preconizată on-line, pe platforma ZOOM, în limba română și va fi repartizată în  patru sesiuni susținute de experți de la Banca Națională și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” . Se va vorbi despre inflație și deciziile de politică monetară ale BNM, despre ce este bine de știut când luăm un credit  sau vrem să beneficiem de comerțul on-line ș.a., mai mutle detalii disponibile în agenda anexată mai jos. Evenimentul va avea un caracter interactiv, iar cei mai activi participanți vor primi certificate de participare.

Persoanele cu vârsta de peste 16 ani se pot înregistra până la data de 12 august 2022, ora 14.00, completând formularul on-line disponibil mai jos:

ÎNREGISTRARE  |  AGENDA