Programul de mentorat VELOMENTOR - Moldova on Bikes



Ai început recent să folosești bicicleta prin Chișinău? Vrei să exersezi mersul prin oraș și să capeți pregătirea necesară?

Hai în programul VELOMENTOR ca să-ți crești încrederea de a folosi bicicleta ca mijloc de transport pe distanțe scurte.

VELOMENTOR

 

VeloMentor este un program care își propune să conecteze bicicliștii/stele cu experiență (commuter) cu utilizatorii noi de transport alternativ.

Scopul este de a da oamenilor timp să exerseze deplasarea pe bicicletă prin oraș, să capete pregătirea necesară și să le crească încrederea de a folosi bicicleta ca mijloc de transport pe distanțe scurte.

Programul durează 6 săptămâni: 4 sesiuni de mentorat și 2 sesiuni comune (de informare și de încheiere).

Recomandăm acest program celor care deja stăpânesc bine mersul pe bicicletă, s-au gândit sau au intenția de a încerca să circule prin oraș, însă au nevoie de un pic mai multă pregătire și cunoștințe.

 

Completează următorul formular până pe 15 Iulie: https://forms.gle/j1fyYsrmMgBUqS7f9

*Programul Velo-Mentor este organizat ca parte a proiectului „Moldova on Bikes”, implementat în cadrul proiectului „Suport pentru Guvernul Republicii Moldova în implementarea Agendei 2030", finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).