Dezvoltarea competențelor de educare pentru deprinderi de viață sănătoasă la tineri, în special din categoria NEET 

COVER

 

A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE invită doritorii să participe la sesiunea on-line de formare cu genericul „Dezvoltarea competențelor de educare pentru deprinderi de viață sănătoasă la tineri, în special din categoria NEET. Aspecte teoretice și practice".

Sesiunea de formare se adresează reprezentanților din organizațiile de tineret/grupuri de inițiativă locală, etc.; educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor din învăţământul preuniversitar, instituții extrașcolare, bibliotecarilor, etc.

Perioada: 27 iunie - 01 iulie 2022, orele 14:00 – 16:00

Format: On-line, platforma Google-Meet

Programul de formare include II etape.

  1. Familiarizarea formatorilor/mentorilor cu subiectele ce țin de deprinderile de viață sănătoasă și dezvoltarea capacităților de aplicare în practică a acestor subiecte. Participanții vor beneficia de certificate de formare și kit-ul educațional elaborat.
  2. Împărtășirea cunoștințelor și a competențelor obținute la nivel local (desfășurarea de activități informative și educative, ateliere de lucru, expoziții de desene, concursuri în rândul tinerilor, etc.) precum și vizita echipei proiectului. În rezultatul acestei activități, organizațiile partenere vor avea posibilitatea de a participa în cadrul Concursului Național „Organizația prietenoasă tinerilor NEET a anului 2022” pentru a beneficia de 1 laptop care va fi utilizat în contextul formării tinerilor din cadrul instituției.

Termen limită pentru înscriere: 26 iunie 2022, 17:00 h

Detalii despre eveniment: https://62ae25f08e43f.site123.me/

IMPORTANT: Doar persoanele înregistrate vor primi Linkul de acces a platformei Google Meet la adresa e-mail indicată în Formularul de Participare. 

Pentru informații suplimentare: https://educareon.wordpress.com/

 

____

Acest eveniment este realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.