Sesiunea de webinare online "Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național"



WEBINAR ONLINE

 Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova are plăcerea de a vă informa cu privire la organizarea sesiunii de webinare online cu genericul „Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național”.

Descriere: În cadrul webinarelor online cu genericul „Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național” experții în domeniu vor pune în discuție subiecte privind importanța și necesitatea serviciilor de îngrijiri paliative la nivel național, experiența altor țări, sfaturi privind comunicarea cu pacienții aflați în paliație și familia acestora, consilierea bioetică și spiritual-morală, aspecte și particularități în controlul durerii și al altor simptome, etc. Vor fi încurajate interactivitatea și schimbul de experiență între participanți.

Perioada desfășurării: 04-14 aprilie 2022

Cui se adresează: Webinarele online sunt deschise participării studenților, medicilor rezidenți, doctoranzilor, specialiștilor în domeniul medical, lucrătorilor din domeniul social, psihologilor, reprezentanților cultelor religioase, voluntarilor, pacienților și familiei pacienților, etc.

 Agenda evenimentului

Certificarea participanților: Participanților li se va elibera Certificatul respectiv, cu indicarea datei și a numărului de ore de instruire.

Link-ul de acces la webinare va fi expediat pe adresa de e-mail în urma completării Formularului de înregistrare online.

Modalitatea de înregistrare: Înregistrarea se realizează exclusiv online cu accesarea link-ului: https://forms.gle/MHR21PdE3jV6RvVr5

Termen de înregistrare: 01.04.2022

 

Detalii: https://cuip1.wordpress.com/

             https://www.facebook.com/groups/cuip1

------------------------------------------------

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național” este  implementat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină și Asociația Obștească PRINCIPII SĂNĂTOASE, cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova/Departamentul Sănătate Publică.