Consumul critic și economia de colaborare - mini-curs online, pentru un stil de viață ecologic în secolul XXI



Programul de educație ecologică activEco vă invită la un mini-curs la tema Consumul critic (și economia de colaborare) în perioada 21-26 februarie.

De fiecare dată când plătim pentru o cumpărătură de fapt votăm cu banii noștri, iar cecul de la magazin este buletinul zilnic de vot. În urma mini-cursului veți cunoaște ce înseamnă să fii un consumator responsabil în condițiile globale, și cum e posibil de transformat consumul responsabil în proiecte de comunitate, care promovează valorile durabilității. Cursul va fi condus de Julian Groeger și Maria Axenti, facilitatori EcoVisio.

Primele 3 sesiuni vor avea loc 21, 23,25 februarie - ora 15.00-16.30, ZOOM și pe data de 26 februarie o sesiune mixtă (online+offline Chisinau), ora 11.00 - 15.00. Mini-cursul este participativ, ceea ce înseamnă că sesiunile nu pot fi doar audiate pasiv. Înscrie-te dacă ai poftă să fii parte din schimbarea în lume prin eforturi comune!

Participarea la mini-curs este gratuită, e necesar de înregistrat aici https://bit.ly/activeco2022-online până pe 19 februarie inclusiv. 

Pentru mai multe întrebări și detalii, scrieți la elena@ecovisio.org

shared economy