Educație ecologică în acțiune: Mini-cursuri online de la EcoVisio (4 teme cheie - Energie, Transport, Economie, Deșeuri)



Provocările ecologice nu mai pot fi ignorate... Acțiunile din următorii ani vor defini secolul pe care urmează să-l trăiască umanitatea, iar noi credem că fiecare poate contribui la mitigarea schimbărilor climatice, la îmbunătățirea situației mediului înconjurător.

De aceea, am creat 4 mini-cursuri de educație ecologică în acțiune, fiecare a câte 4 ateliere online, pentru tinerii de toate vârstele și ocupațiile care doresc să se informeze despre temele de impact ecologic și să devină parte din soluție. 

În cadrul mini-cursurilor vom descoperi care e situația reală în domeniul dat în Moldova și în regiuni, care e specificul temei și ce momente sunt cruciale pentru înțelegerea subiectului, ce proiecte și inițiative deja există și din ce exemple internaționale am putea să ne inspirăm, ce soluții de îmbunătățire a domeniului sunt posibile la nivel individual și de grup. Veți avea ocazia să vă conectați cu oameni cu aceleași valori și cu aceeași viziune a unei regiuni ecologice și sustenabile. Participanții care vor trece cu succes mini-cursul vor avea ocazia să aplice cu mini-proiecte la tema aleasă și vor primi suportul EcoVisio în realizarea lor.

Vedeți mai jos calendarul mini-cursurilor:

#1 Eficiența Energetică și Regenerabilele - 13-17 februarie 2022

#2 Economia de colaborare și consumul critic - 21-27 februarie 2022

#3 Transportul alternativ/ecologic - 28 februarie - 4 martie 2022

#4 Administrarea deșeurilor - 11-17 martie 2022

Mergeți aici pentru ca să aplicați la mini-cursurile care vă interesează: https://bit.ly/activeco2022-online 

Mini-cursurile nu sunt webinare cu participare pasivă, ele au caracter interactiv, de co-creare, cu accent pe soluții/acțiuni reale individuale și de grup.

Nu vor fi teste și examene. Participarea este gratuită. Pentru informații suplimentare, contactați coordonatoarea programului activEco la adresa de email elena@ecovisio.org

Pentru mai multe despre AO EcoVisio, mergeți aici: https://ecovisio.org/ civic activeco 2022

 

Articol adaugat de: EcoVisio
Alte articole de la acest autor: