Devino membru/ă a Rețelei #EU4Youth Alumni

Ai participat vreodată la proiecte finanțate de Uniunea Europeană precum Erasmus+ Tineret, Corpul European de Solidaritate sau EU4Youth?

Atunci e timpul să treci la un alt nivel. Devino membru/ă a Rețelei #EU4Youth Alumni!

Număr maxim de tineri din Moldova: 15 persoane

Dacă:

- ești cetățean al Moldovei

- ai vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani

- ai participat în cadrul uneia dintre inițiativele finanțate de UE, precum: Erasmus + Tineret (training, schimb de tineret, vizita de studiu etc.), EVS sau Corpul European de Solidaritate, EU4Youth, Young European Ambassdors, EU4Youth, Civil Society Fellowships, ș.a

- ești dispus/ă să dedici timp și eforturi pentru a sprijini în mod voluntar activitățile Rețelei Alumni EU4Youth în comunitatea ta pentru o perioadă de 10 luni

atunci Rețeaua EU4Youth Alumni este o oportunitate perfectă pentru TINE și dezvoltarea ta persoanlă și profesională‼

 

Ce presupune a fi membru al Rețelei EU4Youth Alumni?

- Vei participa la un curs de formare în scopul îmbunătățirii competențelor cheie ale lucrătorilor de tineret în baza principiilor lucrului de tineret și a educație nonformale.

- Vei primi asistență de mentorat de către un lucrător de tineret profesionist pentru o perioadă de nouă luni. Mentorul va susține Alumni în procesul lor de învățare, în proiectarea și implementarea evenimentelor educaționale pentru grupurile defavorizate.

- Vei dezvolta inițiative de formare și informare grupuri lor de tineri dezavantajați primind sprijin financiar pentru acoperirea costurilor necesare.

- Participare la Evaluarea finală îm cadrul căreia se vor împărtăși rezultatele obținute, lecțiile învățate și experiența acumulată.

- Primirea unui certificat de recunoaștere: până la sfârșitul programului, după finalizarea cu succes a inițiativei dezvoltate, ai dreptul să primești un certificat de recunoaștere emis de autoritatea de gestionare EU4Youth la Comisia Europeană.

Data limită pentru aplicare: 15 Octombrie 2021

APLICĂ AICI: http://onlineform.salto-youth.net/1820

Pentru completrea formularului este necesară înregistrarea prealabilă pe platformă.

Pentru mai multe informații puteți accesa aici⬇

https://euneighbourseast.eu/.../call-for-new-eu4youth.../ sau

https://cutt.ly/hEPJxIs

Author: Max

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă