Instruiri pedagogi din raionul Hincesti - Moldova fără Deșeuri de hârtie



EcoVisio invită instituțiile de învățământ din raionul Hîncești să participe la un proiect de capacitare a pedgaogilor și elevilor, cu instalarea containerelor de colectare a hârtiei și stabilirea infrastructurii de reciclare a hârtiei.

20-30 de pedagogi din instituțiile din raion vor avea ocazia să participe la o serie de instruiri (online și offline) pentru capacitare și abilitare în tema Prevenirii și administrării deșeurilor.

Instruirile online (17,18 august) se vor baza pe situația actuală cu deșeurile în Moldova și posibile soluții, iar instruirea offline (24-25 august), care va avea loc în Centrul de Instruiri Ecologice EcoVisio, se va axa pe metode și instrumente nonformale de educație ecologică. 

Participanții vor fi susținuți și încurajați să realizeze activități de follow-up pentru elevi în instituțiile gazdă ale pedagogilor, cu premii și remunerări. 

După instruiri, 10 instituții vor fi selectate pentru a primi infrastructură de colectare și reciclare a hârtiei. 

Instituțiile pot deveni participante la proiect prin înregistrarea la instruiri cu 2-3 profesori din instituție. Link către formularul de înregistrare care trebuie completat până pe 14 august ora 12.00: https://bit.ly/instruiri-pedagogi  

Pentru mai multe detalii sau întrebări elena@ecovisio.org sau +373 611 45 814.