Programul național „Business Campus" - Începe o afacere din studenție



Ești student/ă? Vrei să înveți cum să-ți lansezi propria afacere? 

✅ Înscrie-te la programul național: https://bit.ly/BusinessCampus

Orange Digital Center îți oferă șansa de a-ți dezvolta ideea de afacere într-un business real prin intermediul programului național gratuit „Business Campus.

În cele 10 săptămâni de program vei învăța cum să găsești o idee de afacere, cum să o dezvolți și să îți lansezi propria carieră de succes aici, acasă.

Programul Business Campus are 10 săptămâni, se va desfășura în perioada Iunie - August și va avea loc în 3 etape:

✅ Etapa 1 - Sesiuni de învățare și simulare Online (iunie)

200 de participanți selectați vor urma 8 module practice online cu sprijinul a 18 mentori/e, antreprenori și antreprenoare cu experiență în dezvoltarea afacerilor de succes. 

Studenții și studentele vor învăța să creeze afaceri de la zero, prin generarea de idei creative de business, utilizarea instrumentelor digitale, marketing, dezvoltarea de modele de monetizare și lansarea afacerii.

✅ Etapa 2 - Bootcamp Offline (august)

50 cei mai promițători participanți vor fi implicați în cadrul bootcamp-ului offline de 3 zile la Chișinău, unde vor lucra alături de experți pentru a dezvolta conceptele de afaceri viabile și de impact pentru etapa finală, Demo Day.

✅ Etapa 3 - Demo Day (august)

La Demo Day, studenții și studentele își vor prezenta ideile de afaceri, iar cele mai promițătoare concepte se vor califica pentru un grant de 50 mii lei pentru lansarea afacerii.

Programul este în limba română și este absolut GRATUIT, aplicările sunt deschise până pe 1 Iunie, ora 23:59. 

✅ Înscrie-te aici: https://bit.ly/BusinessCampus

Selecția participanților se va face în baza calității aplicării și principiului primul venit - primul servit.

 

Programul național Business Campus este lansat de Fundația Orange sub umbrela Orange Digital Center și este realizat în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, implementat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups. 

Despre Orange Digital Center 

Orange Digital Center este un hub de învăţare pe parcursul vieţii, unde fiecare poate dobândi competențele digitale şi antreprenoriale necesare unui viitor tehnologizat. Aici, oameni din diferite categorii de vârstă pot să își descopere potențialul, să își perfecționeze abilitățile profesionale sau să se recalifice pentru o meserie a viitorului.

Orange Digital Center este o inițiativă socială a Grupului Orange și este implementat în Republica Moldova de Fundația Orange, în parteneriat cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Mai multe detalii despre Orange Digital Center sunt disponibile pe https://digitalcenter.orange.md/