Aplică la programul XY Accelerator IV și beneficiază de mentorat și investiții în valoare de 10 000$



259253979 4562792303786985 8414585200701228923 n

Programul pentru startup-uri XY Accelerator anunța deschiderea aplicărilor la cea de-a patra ediție. Desfășurarea programului va avea loc în perioada 10 martie - 10 iunie 2021, timp în care vei obține resursele necesare pentru a-ți dezvolta și scala afacerea. 

Acest program îți va oferi un set de beneficii pentru dezvoltarea afacerii:

- Investiții în mărime de $10 000+;

- Acces la o rețea extinsă de persoane care gestionează cele mai de succes companii din Moldova;

- Mentorat din partea a peste 80+ de specialiști locali și internaționali;

- Expertiză aprofundată în dezvoltarea afacerii;

- Acces la o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

Pe lângă investiții financiare, sesiuni de mentorat, acces la o rețea extinsă de business, startup-urile vor beneficia și de consultanță mai amplă din partea echipei de mentori interni care este formată din Olga Melniciuc, Alexandru Lebedev și Traian Chivriga. 

Programul este destinat antreprenorilor care sunt în căutare de investiții financiare și mentorat pentru dezvoltarea afacerilor proprii.

În cadrul primelor trei ediții ale programului, companiile Teleportravel, Floral Soul și KIDDO au obținut investiții financiare, mentorat din partea specialiștilor locali din diverse domenii și acces la sesiuni cu experți internaționali.

Fiecare companie selectată în program va primi investiții financiare în valoare de $10000+ din partea investitorilor privați din cadrul comunității BAM, precum și investitorilor internaționali, pentru acoperirea costurilor salariale, marketing și alte operațiuni, mentorat și consultanță pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru a participa la cea de-a patra ediție a programului XY Accelerator, este necesar să completezi formularul de înregistrare

După completarea formularului de înregistrare, vei fi contactat de către partenerii programului, pentru a le oferi mai multe detalii despre compania pe care o dezvolți.

Aplicările sunt deschise până la data de 20 februarie 2022.

Pentru a fi la curent cu toate actualizările despre program, accesează pagina de facebook.