Ateliere de informare despre Antreprenoriat Social pentru Tineri (la Chișinău, Cahul și Bălți)



Ateliere de informare despre Antreprenoriat Social pentru Tineri (la Chișinău, Cahul și Bălți)

Tinerii din Chișinău, Cahul și Bălți sunt invitați să participe la Atelierele de Informare despre Antreprenoriat Social pentru Tineri!

În cadrul evenimentului vom discuta deschis despre problemele sociale din comunitățile noastre și cum putem folosi principiile antreprenoriatului pentru a găsi soluții creative și durabile.

Chișină - 25 februarie 2024

Cahul - 26 februarie 2024

Bălți - 18 februarie 2024.

În cadrul atelierului, vei avea ocazia să interacționezi cu tineri antreprenori sociali, care vor împărtăși povestea lor și lecțiile învățate de-a lungul drumului. Vei descoperi afaceri sociale deja existente și vei afla despre oportunitățile de sprijin disponibile pentru dezvoltarea propriei tale inițiative sociale. De asemenea, veți cunoaște oportunitățile de instruire oferite în cadrul proiectului „SKYE Net – Rețeaua de Cluburi pentru Împuternicirea Tinerilor prin Abilități și Cunoștințe”, oportunitățile de finanțare și cum poți fi sprijinit(ă) în procesul de dezvoltare a propriei idei de antreprenoriat social.

Înregistrare: https://forms.gle/9F9xqudCkYGmx8pU6

Atelierul este organizat în cadrul proiectului „SKYE Net – Rețeaua de Cluburi pentru Împuternicirea Tinerilor prin Abilități și Cunoștințe” implementat de World Vision Armenia cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, în colaborare cu „IRIS Business Incubator”, World Vision Georgia și Institutul de Instruire în Dezvoltare ”MilleniuM” .