Instrumente de inteligență artificială | Program pentru profesori și eleviAmerica House Chișinău invită profesorii și elevii la un program despre utilizarea instrumentelor de inteligență artificială în procesul educațional.

Instrumente precum ChatGPT, Bard, HeyGen (https://www.heygen.com/), Pictory (https://www.pictory.ai/), Microsoft Bing (https://www.bing.com/create) pot deveni instrumente valoroase și chiar indispensabile pentru profesorii și elevii de școală generală, ajutându-i să-și facă viața mai ușoară. Ca orice instrument însă, acestea pot fi folosite spre bine sau rău. Este responsabilitatea profesorilor și a elevilor să înțeleagă impactul acestei tehnologii asupra procesului de învățare și să o folosească într-un mod conștiincios.

Astfel, profesorii vor învăța să folosească diverse instrumente de inteligență artificială pentru a crea materiale de predare personalizate și adaptate la nevoile elevilor, pentru a răspunde la întrebările elevilor, pentru a personaliza învățarea pentru fiecare elev și a face învățarea mai distractivă pentru elevi; iar elevii vor învăța cum să utilizeze aceste instrumente pentru a îmbunătăți înțelegerea subiectelor și pentru a-și stimula creativitatea. 

Vă puteți înregistra aici: https://forms.gle/4TjWWbLAhhZiE7TU6

Programul se va desfășura în 3 sesiuni: 29 noiembrie, 6 și 13 decembrie

covers