Webinar: Energie și transport - provocări și soluții



Asociația Obștească EcoVisio în parteneriat cu Fundatia Konrad Adenauer in RM vă invită să participați la un webinar cu genericul «Sectorul energetic și transporturi în depășirea crizei climatice – Provocări și soluții lucrative» pe data de 15 mai, începând cu orele 16.00, online pe platforma ZOOM.

Webinarul are ca scop stabilirea unui dialog între mai mulți actori din diferite sectoare, precum și de a identifica în comun prioritățile de dezvoltare pentru perioadele următoare. Totodată, în timpul evenimentului vor fi prezentate ultimele date științifice referitor la schimbările climatice.

🙌 Pentru cine este acest eveniment:
• Societatea civilă;
• ONG-uri de mediu sau cele care activează in domeniul transport sau energetic;
• Asociașii Obștești, activiști civici, inițiative din domeniul mediului, energetic, transport;
• Tineri, elevi/studenți care sunt interesați de tema energiei și mai ales

🌍 La acest webinar vom explora:
-Sectorul energetic și transport in contextul schimbărilor climatice
-Tendințele de adaptare la schimbările climatice în aceste sectoare în Moldova și în practica internațională;
-Rezultatele meselor rotunde pe sectorul energetic și de transport realizate în cadrul proiectului „Promovarea cooperării strategice pentru reziliența la schimbările climatice în Republica Moldova”
-Sectorul de transport in Moldova - de ce ecologizarea acestuia este o provocare? De ce acțiuni e nevoie pentru a trece peste provocările existente și a folosi oportunitățile de dezvoltare sustenabilă a acestuia?

‼️ Pentru a participa la webinar va rugam sa completati formularul de inregistrare, iar linkul de conectare il veti primi dupa completarea formularului https://forms.gle/kdrWx4Sxyu6mEMjt8.

Pentru orice alte detalii ne puteți contacta la nr. 069888133, Velicinschi Adriana, coordonatoare eveniment.

mese